avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen de admitere in barou sesiunea noiembrie 2010 - ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen de admitere in barou sesiunea noiembrie 2010 - rezultatele la Bucuresti

Buna ziua! Stie oare cineva cand se afiseaza rezultatele la examenul de admitere in Barou, pentru stagiari, sesiunea noiembrie 2010, la Bucuresti? Au trecut mai mult de 3 saptamani de la sustinerea examenului si nu s-a afisat nimic pe Baroul Bucuresti. Urmaresc site-urile atat al Baroului cat si al UNBR-ului si nu am gasit nimic. Daca stie cineva sa ma dumireasca si pe mine. Va multumesc tare mult! O zi excelenta!:sorry:
In ianuarie, se pare. Mai multe amanunte gasesti in topicul Admitere barou 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da examen pentru avocat stagiar? quicky quicky Am si eu o intrebare si le multumesc pe acesta cale celor care imi vor raspunde. Vreau sa stiu cum pot da examen pentru avocat stagiar si unde pot afla mai ... (vezi toată discuția)
Subiecte admitere barou sergiu balint sergiu balint stiti cumva daca se afiseaza subiectel de examen pentru admitere in barou sesiunea noiembrie 2010? eu am subiectele din 2008, oare vor fi aceleasi? daca stiti ... (vezi toată discuția)
Admitere barou oct 2011 opisscitum opisscitum Deschid acest topic in speranta de a ne ajuta reciproc cu informatii si materiale legate de examenul de primire in profesia de avocat(stagiar) pt sesiunea oct ... (vezi toată discuția)