avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... impozit forfetar 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

impozit forfetar 2010

doresc sa stiu daca pentru o societate fara activitate se mai plateste impozit forfetar in anul 2010 ?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:09, 23 Februarie 2010
Daca nu este oficial suspendata activitatea, sunteti bun de plata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma suspendata mai plateste impozit forfetar? ilina mariana ilina mariana daca firma este suspendata temporar pe o perioada maxima de 3 ani se mai plateste impozitul forfetar? (vezi toată discuția)
Forfetar trim i 2010 L_Radulescu L_Radulescu Buna ziua, Ma adresez cu urmatoarea intrebare: in trim I 2010, o societate care nu desfasoara activitate (n-a desfasurat niciodata) - infiintata in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Platesc impozit forfetar intre data depunerii cererii de supendare a activitatii si data termenului de judecata? moiceanumarius moiceanumarius Buna ziua, Am un SRL pentru care am depus cere de incetare a activitati la Reg. com. Data depunerii a fost 9 nov 2009 iar termenul de judecata a fost ... (vezi toată discuția)