avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare Intreprindere Individuala

Cate obiecte de activitate poate avea o I.I.?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters54856 , utilizator 19:14, 20 Aprilie 2010
Cum se poate face dovada calificarii? Eu am lucrat acum 8 ani 11 luni ca si lucrator comercial. Pe baza acestui lucru as putea sa intemeiez o I.I. ca sa vand produse in piata de ex? Si daca in aceasta luna am facut unele cheltuieli dar incasari voi avea abia din septembrie credeti ca as putea sa le inregistrez in Registrul de Casa la Plati? Mi-ar trebui si o casa de marcat fiscalizata in septembrie, nu-i asa?
~ Conținut șters la cerere ~
Pregatirea sau experienta profesionala se atesta, dupa caz, cu documente cum sunt: diploma, certificatul sau adeverinta, prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de invatamant, certificatul de calificare profesionala sau de absolvire a unei forme de pregatire profesionala, organizata in conditiile legii, in vigoare la data eliberarii acestuia, certificatul de competenta profesionala, cartea de mestesugar, carnetul de munca al solicitantului, declaratie de notorietate cu privire la abilitatea de a desfasura activitatea pentru care se solicita autorizarea, eliberata de primarul localitatii respective in mod gratuit in cazul meseriilor traditionale artizanale, atestatul de recunoastere si/sau de echivalare pentru persoanele fizice care au dobandit calificarea in strainatate, atestatul de recunoastere a calificarii dobandite in strainatate, in afara sistemului de invatamant, orice alte dovezi care sa ateste experienta profesionala.

Buna seara.Vreau sa deschid cu prietenul meu o intreprindere individuala.El sa fie trecut ca si administrator(sau cum se numeste) iar eu angajat,pentru a vinde inghetata pe litoral.Intrebarea mea este,daca trebuie calificare pentru asa ceva?Noi am terminat o facultate dar nu are nicio legatura cu alimentatia publica.Si daca acelasi lucru e valabil si la PFA si SRLMultumesc.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
ContSters54856, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert prin i.i. Csuri84 Csuri84 Buna, Stie cineva daca o diploma de contabil este suficienta pentru inregistrarea unei Intreprinderi individuale pentru comert in ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala raul83 raul83 Sunt cadru militar pot sa-mi fac o Intreprindere Individuala. E mai avantajoasa ca o Asociatie Familiala? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala gabriel13 gabriel13 ce acte sunt necesare ptr.a infinta o I.I.? CE CONTABILITATE SE TINE ? DECLARATIILE LA CAS SOMAJ,ITM SE DEPUN CA LA O S.C. (vezi toată discuția)