mireille_ngu a scris:
In contractul de vz-cump se stipuleaza un termen de 2 luni de la data incheierii acestuia pana la data eliberarii efective. De asemenea, se precizeaza ca vanzatorul se obliga sa achite TOATE CHELTUIELILE PRIVIND INTRETINEREAconsumul de en. electrica sau alte plati curente pana in momentul eliberarii efective a apart. ,
...
Dar dupa ce au plecat am descoperit ca aveau restante 3 luni de intretinere!
De aici rezulta clar ca la momentul eliberarii adeverintei vanzatorul avea cel putin debit neachitat!(3 luni restante-2 luni prevazute in contract).
In afara de asta, vanzatorul si-a luat angajamentul, prin contract, la achitarea tuturor contributiilor la momentul eliberarii.
In privinta falsului si uzului de fals totul depinde de data eliberarii acelei adeverinte, daca a fost inainte sau dupa afisarea listei de contributii. Eu doar am presupus (pentru ca nu s-a precizat) ca a fost eliberata dupa afisarea listei. Asta trebuie verificat si lamurit.
Datoria unui apartament este datoria proprietarului,
Total de acord dar la acel moment
proprietarul, conform contractului,
era inca Vanzatorul nu Cumparatorul!
Compensarea "banilor" , la cererea noului proprietar, a fost refuzata(conform celor descrise).
Dar ma repet Administratorul NU ARE cum sa ceara banii noului proprietar pentru datoria vechiului proprietar.