Dahrma 
	    	Utilizator

Dahrma 
	    	Utilizator	    

Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

Da, se poate retine din banii de indemnizatie,dar nu toata suma,ci doar doar o parte asa este prevazut in CPC-sectiunea executari silite.
~ final discuție ~
 liliana elena	                   

Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)
	                    liliana elena	                   

Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)

ContSters22096	                   

se poate urmari o pensie de handicap sau se incadreaza la veniturile neurmaribile? (vezi toată discuția)
	                    ContSters22096	                   

se poate urmari o pensie de handicap sau se incadreaza la veniturile neurmaribile? (vezi toată discuția)

Rares 123456	                   

Bună ziua,
În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR.  Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
	                    Rares 123456	                   

Bună ziua,
În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR.  Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)