avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... amenda rutiera poate fi piedica in calea infiintarii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

amenda rutiera poate fi piedica in calea infiintarii pfa?

buna seara!
am primit niste amenzi de la politia rutiera si am refuzat sa le platesc dar vreau sa imi infintez un PFA si vreau sa stiu ca daca exista vreo metoda sa ma constranga ca sa le platesc?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:01, 24 Februarie 2010
Amenzile respective au fost comunicate Administratiei Financiare/ Serviciul de taxe si impozite din localitatea in care locuiti. In momentul in care veti avea nevoie de o adeverinta/certificat de la aceasta institutie, eliberarea acesteia va va putea fi refuzata pana cand va veti achita/plati datoriile cu care figurati inregistrat sau, in cuprinsul adeverintei/certificatului respectiv vor fi inscrise aceste datorii.
In cat timp se prescriu acele amenzi?
Va multumesc!
3 ani daca nu va incunostiinteaza inainte de implinirea celor 3 ani.daca o fac se prelungeste cu inca 3 ani.
asa stiu eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate să înființez un pfa, deși la anaf figurez pe cazierul ... ZLOTACRISTINA ZLOTACRISTINA Se poate să înființez un PFA, deși la ANAF figurez pe cazierul fiscal cu un srl declarat inactiv din decembrie 2018? Menționez că funcționez pe ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda circulatie cristi tyk cristi tyk Buna ziua, Am primit in data de 21.06.2011 o instiintare de plata de la primarie in legatura cu doua amenzi de circulatie primite in data de 04.05.2010 si ... (vezi toată discuția)
Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)