Iti multumesc pentru raspunsul dat privind cumulul de functii.
Vreau sa te mai intreb ceva, legat de cartile de munca.
In data de 01 septembrie 2006 functia de secretar al comunei a ramas vacant prin demisia secretarului. Eu am fost numita verbal in aceasta functie de catre primar. Eu nu aveam dreptul sa ocup functia respectiva pentru ca sunt personal contractual. Primarul stia acest lucru pt.ca l-am informat si eu si ANFP-ul. Dat fiind ca intre anii 2002 -2004 am mai ocupat aceasta functie a raspus ca nu are pe cine sa numeasca secretar pentru ca nu se pricepe nimeni decae eu. Am functionat pana in 3 martie 2007. Conform fisei postului de secretar aveam obligatia sa inscriu in cartea de munca fiecare modificare intervenita. Eu in aceasta perioada am avut sedinte de consiliu, am incheiat acte de stare civila, am facut munca de secretar, am fost remunerata ca secretar, conform statului de personal aprobat si semnat de primar. Va repet nu am avut dispozitie sau alt act de numire, in afara de statul de personal, pentrz ca nu aveam voie sa ocup aceasta functie.
Acum sa inchei. Noul secretar vrea sa radieze din cartea mea de munca perioada cat am ocupat funcţia de secretar. In acest sens primarul a emis o dispozitie. Spuneti-mi daca este legal sa mi se radieze din cartea de munca aceasta perioada. Cum pot eu sa imi apar dreptul, pt.ca eu chiar am muncit pentru banii aceia.
Se pare ca veti avea un cumul de functii in acest caz - bibliotecar + gestionar. Pentru cumul de functii legea prevede ca angajatul sa primeasca un spor la salariu.
Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor. Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de codul muncii.
In instanta aveti sanse de castig.
buna ziua,
va rog , daca stie cineva o persoana care este angajata in baza unui contract individual de munca- mai exact asistent personal la o persoana cu handicap angajat cu carte de munca si platit de catre primaria locala, prin DGASPC poate avea si un alt contract individual de munca la un alt angajator?acesta poate fi de 8 ore pe zi?
va multumesc, anticipat