avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... OPC fara raspuns
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

OPC fara raspuns

Buna seara
Stie cineva cui sa ma adresez in cazul in care am inregistrat o plangere la OPC pe toate adresele de e-mail valide, am luat numarul de inregistrare aferent cererii mele, dar cu toate astea nu am primit nici un e-mail, scrisoare, porumbel calator sau mesaj cu fum de mai bine de 4 luni? In cazul in care sun la OPC nu stiu ce sa imi raspunda decat ca 'cred ca raspunsul a plecat catre dvs.' #-o
Din pacate pentru mine nu pot sa ajung la biroul lor curand si oricum nu stiu daca o sa rezolve ceva.

Multumesc frumos pentru amabilitate.

Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 10:00, 26 Februarie 2010
Vă rog să mă contactaţi şi sperăm să rezolvăm ceva la cnc.romania@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange - numãrul cu suprataxã 1280 Istvan73 Istvan73 Buna ziua! In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar ... (vezi toată discuția)
Umilinta la altex Elena777 Elena777 Am achizitionat in februarie 2015 o plita Whirpool din sticla pe gaz. Pe 26 iunie 2015 in timp ce functiona am auzit o bubuitura puternica. Am venit la ... (vezi toată discuția)
Accident auto, carte verde, termene legale depasite sebba sebba Buna ziua, Am ajuns sa scriu si aici pentru ca se pare ca nimeni in tara asta nu face nimic pentru cei pagubiti. Pe scurt: (scuze ca nu e chiar ... (vezi toată discuția)