avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inolventa

buna seara!am o societate in insolventa din dec.2009,cu lichidator.cei de la ANAF,si o parte din furnizori nu au primit adrese de instiintare precum societatea este in insolventa ca urmare imi trimit tot felul de extrase de cont si propriri pe conturi la banci prin ANAF.
Ce trebuie sa fac?sa trimit copie dupa decizia de inolventa?este datoria mea?
Cel mai recent răspuns: veronica ene , utilizator 20:49, 25 Februarie 2010
Este datoria lichidatorului sa notifice creditorii , dar pentru asta trebuie sa stie care sunt acestia!!
Totusi faptul ca nu a notificat nici ANAF este curios ?? ca urmare intrebarea mea este: societatea este dizolvata si s-a numit un lichidator art 237 din lege 31/1990 sau este deschisa procedura falimentului- lege 85/2006
nu,societatea este in faliment din dec 2009,dar am ramas si eu surprinsa ca ANAF nu sunt pusi la curent si totusi imi trimit extras de cont si situatia datoriilor societatii la ei.
??????????????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezumtia de nevinovatie poate fi incalcata prin raspunderea in solidar? Fab5 Fab5 Buna ziua. Am avut o societate inchisa prin hot. judecatoreasca,in baza legii 31/1990, art. 237,alin 1,litera b, atacata cu recurs, acesta fiind respins, deci ... (vezi toată discuția)
Dizolvare cu datori la stat vera.sandu vera.sandu onrc a dispus dizolvarea firmei in 2008, dgfp a facut recurs, insa a fost respins de curtea de conturi ca nefondat. ce se poate intampla in continuare? (vezi toată discuția)
Lipsa notificare creditor sarabana sarabana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Debitor cu facturi emise in 2003, 2004. L-am actionat in 2006 pe calea somatiei de plata. Actiunea ... (vezi toată discuția)