avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca i-a incetat pensia de invaliditate poate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca i-a incetat pensia de invaliditate poate beneficia de indemnizatie de somaj?

Buna ziua.Tatal meu ere 57 ani, si la inceputul lunii a fost anuntat ca nu mai beneficiaza de pensia pe caz de boala.Poate beneficia de somaj?Nimeni nu vrea sa il angajeze din cauza varstei. Angajatorul poate avea facilitati daca il angajeaza, chiar daca nu ar fi somer "cu acte".Poate daca va sublinia si beneficiile din partea statului ii va fii mai usor sa isi gaseasca un lc de munca.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: a.crisan , utilizator 15:37, 14 Aprilie 2010
Din pacate, m-ati informat prea tarziu, eu am facut deja un drum pana la resedinta de judet, unde am lasat o cerere, si se pare ca d-nele de acolo au avut dreptate referitor la perioada de 12 luni. Oricum, multumesc celor care s-au implicat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate beneficia de indemnizatia de somaj dupa o pensie de invaliditate de 17 luni? maria_ioana81 maria_ioana81 Buna ziua, Un membru al familiei mele a iesit la pensie pe caz de boala in luna iunie 2010, pana pe data de 1 dec. 2011. Abia pe data de 5 iunie a anului ... (vezi toată discuția)
Pentru dosar indemnizatie de somaj - cateva intrebari ContSters159341 ContSters159341 Cine elibereaza adeverinta medicala din care rezulta ca persoana e apta de munca? Daca persoana a fost pensionata medical timp de 6 ani si acum si-a ... (vezi toată discuția)
Dupa 8 ani de pensie boala am drept la somaj? ramy27 ramy27 am fost in pensie de boala din 1999 pana in otombrie 2008,din 2008 nu mai am nici un venit.....am dreptul la somaj? (vezi toată discuția)