teisiadrian a scris:
ideea este urmatoarea ... am fost cu el la o sala de jocuri si probabil aparatul a dat o eroare sau ceva deoarece a aparut o suma de 4000 lei castig ... intr-un final s-a hotarat sa scoata banii pe la suma de 3600 lei. atunci a aparut patronul localului care a chemat politia. patronul localului a adus un tehnician sa verifice aparatul si a zis ca are si filmari cum ca a apasat diferite combinatii de butoane pt ca aparatul sa ii dea acea suma. ok ...aici o sa va mai intreb inca ceva : exista vreo lege care sa interzica asa ceva, chiar daca patronul localului sustine ca are dovada filmata. in legatura cu expertiza tehnicianului nu stiu nimic. multumesc de ajutor ...sper ca asta sa va lamureasca putin si sa imi explicati ce se poate intampla
Da, asa cum a aratat si domnul consilier juridic Radu Alexandru situatia este nelamurita sub aspectul savarsirii unei infractiuni.
Nu cred ca exista o combinatie de butoane si chiar de ar exista ar trebui dovedite mai multe lucruri.Adica este drum lung pana departe...
Ati fost pusi sub invinuire de politie?Adica ati semnat un proces verbal prin care v-a fost adusa la cunostiinta invinuirea?
Este posibil sa fie vorba de un abuz.
Ar fi un motiv suplimentar sa va angajati avocat.
avocat Claudiu Lascoschi