avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

un prieten de al meu este acuzat de inselaciune cum ca ar fi castigat fraudulos o suma de bani la jocuri de noroc. as dori sa stiu ce poate pati si daca se poate sa imi detaliati legea si articolele sale. va multumesc
Cel mai recent răspuns: teisiadrian , utilizator 08:37, 2 Martie 2010
Luati un avocat care sa vada despre ce estee vorba.Mie nu imi pare in regula ce s_a intamplat.
In situatia in care raspunsurile dvs.sunt adevarate si nu am motiv sa nu va cred,ar fi bine sa contactati un avocat sau sa sesizati cele intamplate atat dvs.cat si prietenul dvs. la Inspectoratul Judetetan de Politie,dar mai cu seama la IGPR,la Directia Generala Anticoruptie pentru ca in aceasta situatie probabil patronul cazinoului ii plateste pe politisti in vreun fel sau altul pentru anume "servicii".
Acolo se pare ca sunt altfel de probleme sau macar poivestiti cuiva din presa cele intamplate si astfel vor ajunge si la urechile cui trebuie
momentan suntem fericiti ca am scapat de acolo fara alte probleme
asteptam sa vedem ce se intampla si daca o sa primim citatie am zis ca nu o sa ne prezentam la proces caci din cate am inteles nu au ce sa ne faca, iar daca se continua atunci o sa sesizam si noi organele competente.

cum zic suntem fericiti ca nu a fost mai grav si cat despre salile de jocuri, cu siguranta nu o sa mai calcam prin astfel de locuri

va multumesc tuturor pentru raspunsuri si ajutorul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat de furt pe nedrept missteeq missteeq buna ziua am 23 de ani si locuiesc impreuna cu iubitul meu . locuim impreuna de 9 luni . eu sunt casnica . eu si concubinul meu ne-am certat , si ca urmare am ... (vezi toată discuția)
Furt la jocurile de noroc MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Sunt un impatimit al jocurilor de noroc si as vrea sa ma lamuriti cu un lucru. Ma joc la o singura sala, este o sala unde vin ... (vezi toată discuția)
Complicitate la inselaciune '' metoda accidentul '' art 244 Robertrobi Robertrobi Buna seara, Am și eu o problema, în data de 19.08.2019 am fost contactat telefonic de către un prieten sa îl duc cu masina mea personala într-un oraș sa ... (vezi toată discuția)