avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am aflat ieri(25feb2010)ca fiul meu este dator la o banca si a primit o scrisorica prin care este anuntat ca se va incepe ex.silita dac nu va platii datoria! intrebare:baiatul locuieste la adresa mea , voi fii afectat in vreun fel de aceasta ex.silita?(casa ,bunurile personale) mentionez ca nu sunt girant si nu s-a girat cu casa sau alte bunuri care imi apartin ! ce se v-a intimpla cu fiul meu?:sorry:
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
rrod, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 12:18, 26 Februarie 2010
Numai daca aveti bunuri comune cu fiul sau ati garantat creditul.
ce inseamna bunuri comune?:">
daca locuinta si bunurile sunt ale dvs si nu ati girat imprumutul fiului , nu aveti de ce sa va temeti. fiul nu pateste nimic, iar daca nu are bunuri, i se va pune poprire pe salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant bun de plata AnisoaraMoldoveanu AnisoaraMoldoveanu Am girat pe sotul unei amice pentru un imprumut de 20000 RON la un CAR. Suntem 5 giranti, dar nu ne cunoestem intre noi. Dupa 6 luni el nu a mai platit, ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)