avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cate ture de noapte ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cate ture de noapte ?

este legal ca o salariata care lucreaza in ture sa fie pusa pe grafic consecutiv 4 ture de noapte ?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 12:44, 26 Februarie 2010
Poate Comitetul Director sa decida ca un angajat sa efectueze doar schimbul 3 sau doar sch.1, asta in timp ce in cim este prevazut ca lucreaza in ture?! Nu s-ar incalca principiul egalitatii de sanse si de tratament, stipulat in legislatie?!
Nu asta am vrut sa spun. Comitetul director aproba numarul minim de zile in care un salariat trebuie sa lucreze in toate cele trei ture pentru a primi sporul de ture de 15% la salariul de baza (bunaoara la noi s-a stabilit sa se lucreze cel putin cate 3 zile turaII si 3 zile tura III si bineinteles 3 zile tura I)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore lucrate noaptea chistian chistian buna, am o intrebare, la firma la care lucrez exista o politica interesanta: daca nu se cumuleaza 53 ore lucrate noaptea in timp de o luna, nu se mai acorda ... (vezi toată discuția)
Spor ore de nospte cirsteaioana cirsteaioana daca programul firmei este stabilit de la ora 19-00 la ora 7.00 , deci asa lucram, trebuie platit sporul de noapte? Multumesc. (vezi toată discuția)
Munca in sistemul privat maunela maunela Buna ziua,as dori sa stiu daca noile reglementari cu privire la plata sporurilor pt. turele de noapte din sistemul sanitar de stat se aplica si la institutiile ... (vezi toată discuția)