avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat urbanism

Am scos un certificat de urbanism pentru un teren de 800 mp in Buftea si la final scrie "in noile reparcelari nu se vor putea autoriza lucrari de construire si/sau amenajare decat dupa refacerea cadastrelor si realizarea infrastructurii (drumuri si retele edilitare)".
Ce vrea sa spuna ca nu inteleg nimic? Am cadastru si intabulare pentru acest teren.
Cel mai recent răspuns: blackjack , utilizator 18:37, 26 Februarie 2010
adica pe terenul in cauza nu puteti construi nimic, in mod legal.. si ce daca aveti cadastru si intabulare
Ce as putea face pentru a schimba situatia?
nimic.. e vb de PUZ aici, de alte interdictii administrative.. nu ca ar avea cineva ceva cu dvs
Pentru un teren extravilan se poate obtine certificatul de urbanism?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 34/2013 rmirela16 rmirela16 Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si ... (vezi toată discuția)
Codul constructiilor Phaeton Phaeton Doresc sa construiesc o locuinta unifamiliala si pentru asta am inceput sa caut informatii referitoare la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)