avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Schimbare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Schimbare cod CAEN

Am auzit astazi intamplator l aradio despre schimbarea codului CAEN. Este vorba despre cea din 2008 sau de curand iarasi s-au codurile si daca da pentru care actvitati?
Cel mai recent răspuns: brendissima , utilizator 14:33, 26 Februarie 2010
e vb despre cei care nu au actualizat caen cf caen rev 2.azi e ultima zi in care acest serviciu mai e gratuit.de luni, 150 lei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul caen_intrebare julien_slbz julien_slbz urmare intrarii in vig a noului CAEN se impune demararea procedurilor de modificare a certificatelor de inmatriculare emise in baza CAEN vechi ?... ORC-ul de ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Un nou cod caen, incepand cu 1 ianuarie 2008 Admin Admin Il puteti accesa la pagina de mai jos: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_8297 Am deschis acest forum pentru a oferi utilizatorilor nostri ... (vezi toată discuția)