ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

timi 
	    	Utilizator

timi 
	    	Utilizator	    

este valabila o procura data de un adm asoc unei alte pers din afara soc -srl-,fara acordul celuilalt adm-asoc.?
~ final discuție ~
 rebecaiban	                   

de la inceput doresc sa va specific ca vreau sa imi pritejez asociatul A. eu detin 90 %, iar el 10&.administrator era persoana x.La o cumparare de imobile, ... (vezi toată discuția)
	                    rebecaiban	                   

de la inceput doresc sa va specific ca vreau sa imi pritejez asociatul A. eu detin 90 %, iar el 10&.administrator era persoana x.La o cumparare de imobile, ... (vezi toată discuția)

mihamagda	                   

Buna ziua , 
Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)
	                    mihamagda	                   

Buna ziua , 
Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)

datacom	                   

Buna ziua.Am fost asociat unic si administrator al unui srl.  In febr.2010 am facut la notariat un acord si o procura speciala prin care - imputernicesc cu ... (vezi toată discuția)
	                    datacom	                   

Buna ziua.Am fost asociat unic si administrator al unui srl.  In febr.2010 am facut la notariat un acord si o procura speciala prin care - imputernicesc cu ... (vezi toată discuția)