avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere CM

Dupa noile reglementari CM trebuie incheiat cel putin cu 1 zi inaintre de inceperea activitatii...dac se stie ca unui salaritat i se incheie contractul pe perioada determinata la data de 30 ale lunii i se poate face contract cu 1 a lunii urmatore la alta firma?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:52, 27 Februarie 2010
Daca vrei ca angajatul sa-si inceapa activitatea cu data 1.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
elyababau, utilizator
ada_206 a scris:

[...] se stie ca unui salaritat i se incheie contractul pe perioada determinata la data de 30 ale lunii i se poate face contract cu 1 a lunii urmatore la alta firma?



Cred ca ati vrut sa spuneti ca acelei persoane ii expira contractul incheiat pe perioada determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim pentru cresterea copilului BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT acum doi ani unei angajate X i s-a intrerupt CIM pentru cresterea copilului. In aceasta perioada firma a angajat o alta persoana Y cu CIM pe periada ... (vezi toată discuția)
Contract pe zilele din urma Ramoon Ramoon buna seara! revin cu o intrebare: se poate face contract de munca pe zilele din urma? adica sa mi se faca contract din 01.06 daca deocamdata nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata karismatik_4u karismatik_4u Buna ziua! Pentru un proiect mai amplu se doreste angajarea mai multor persoane pe perioada determinata. Se poate incheia un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)