avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri traduceri
Discuție deschisă în Traduceri

traduceri

grop
anuitati
cupiura
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 12:08, 5 Martie 2007
Si acest site pare de mare ajutor [ link extern ] >
www.hallo.ro. Am incercat sa te ajut cu cuvintele la care cautai tu traducere dar nu am reusit sa le gasesc nicaieri. Cred ca pentru astfel de cuvinte, si, daca lucrezi zilnic cu astfel de termeni, vei avea nevoie de un dictionar de specialitate.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Acuzat de concurenta neloiala, daca folosesti 2 cuvinte generale? ecompasiv ecompasiv Buna ziua, Sunt administratorul unei firme de servicii grafica si IT. Tocmai am fost apelat de un avocat care mi-a spus ca facem concurenta neloiala, ... (vezi toată discuția)
Credite bancare Carp Mircea Carp Mircea Avem 4 elemente: a)creditul b)termenul de rambursare a creditului(in ani) c)procentul dobanzii d)total dobanda de rambursat Daca mi se dau valori pentru ... (vezi toată discuția)