avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort neipartasit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort neipartasit

cum pot sa aflu de pe net daca sotul meu a bagat actele pentru divort

Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:44, 28 Februarie 2010
nici cum...:confused: veti putea afla numai cand primiti citatia pentru proces si veti avea nu numar de dosar, atunci da.
Daca nu cunoateti nr.dosarului,nu aveti cum sa aflati acest lucru.Veti avea posibilitatea sa aflati in momentul in care veti primi citatia in care va fi precizat si nr.de dosar.;)
[ link extern ] /
dar nu este foarte actualizat..:(
:luck:multumesc pt raspunsul prompt si imediat numai ca eu inca mai sper ca este o inchipuire de a mea si ma fac ca nu am auzit bine"am bagat actele"

cu atit mai mult ca exista o comoara de numai un anisor la mijloc
am luat dosarele la rind si nu m-am regasit in ele cu numele

Alte discuții în legătură

Pot divorta? irineagu irineagu Se poate divorta daca nu sunt decat 2 luni de la cununia civila?Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Care sunt pasii de urmat pt a divorta? giorgi17 giorgi17 Buna ziua, sunt casatorita de 1 an, eu si sotul meu locuim in casa parintilor lui, nu avem bunuri comune. Eu am un cdredit facut pe numele meu. Cu cateva ... (vezi toată discuția)
Culpa...comuna sau exclusiva ralu_2008 ralu_2008 in afara de probele pe care le administreaza, exista un temei legal in functie de care judecatorul sa aprecieze desfacerea unei casatorii din culpa comuna sau ... (vezi toată discuția)