avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce face politia?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce face politia?

Am introdus o plangere la politie intrucat, uitand un card intr-un bancomat, individul care a venit imediat dupa mine mi-a tras toti banii care mai erau in cont..Camera de luat vederi a filmat toate aceste lucruri si exista si opisul cu inregistrarile acelui bancomat.Aceste lucruri le-am aflat chiar de la directoarea de agentie care mi-a confirmat ca se vede foarte clar individul.Mai mult, dupa ce s-a mai invartit prin fata bancomatului si-a folosit si propriul card.Au trecut aprox. 2 luni de la reclamatie, politia a trecut pe la banca, aceasta le-a pus la dispozitie inregistrarile respective si nu au mai dat vreun semn.Ce ar trebui sa faca politia in acest caz? Ce ar trebui sa fac eu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 1 Martie 2010
In mod cert se efectueaza cercetari. Trebuie sa va inarmati cu ceva rabdare, nu se stie daca individul a fost inca identificat.Veti fi instiintat despre mersul anchetei, fiti convins ca politia nu neglijeaza cazul dvs. intrucat este vorba despre un furt.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
ContSters47264, utilizator
Din nefericire,mai exista destule persoane lipsite de cinste.
Asemenea cercetari,dureaza destul de mult datorita afluxului de dosare aflate in ancheta,datorita posibilitatilor dificile de a gasi si cita persoana in cauza,dar si din lipsa de personal .
Cred ca mai trebuie sa asteptati.
Asa este la noi !
Politia trebuie sa il caute pe respectivul si sa il audieze.
Se va dispune o sanctiune penala impotriva acestuia dupa ce va fi gasit.
Mai depuneti la politie o cerere prin care sa le solicitati urgentarea anchetei.

avocat Claudiu Lascoschi
Staruiti la organele de politie sa urgenteze cercetarile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea prin telefon si sms rindo rindo De aproximativ 2 ani un individ il ameninta cu moartea prin sute de mesaje telefonice si verbal pe fratele meu, incercand sa il desparta de prietena lui. Au ... (vezi toată discuția)
Suntem terorizati de fostul sot!!!!! carmen b. carmen b. am sa va rog sa ma ajutati....sunt divortata de 3 ani,dar fostul sot nu-mi da pace sub nicio forma...am fost agresata in nenumarate randuri si el nu a platit ... (vezi toată discuția)