avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat/muncitor in perioada stagiului militar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat/muncitor in perioada stagiului militar -constituie vechime in munca?

In perioada efectuarii stagiului militar, tatal meu a muncit la Combinatul Siderurgic Galati prin 1975-1977 UM -01755. Nu stim daca in aceasta perioada a fost angajat sau nu ,desi spune ca primea un salariu lunar si o anumita prima .
Stiti cumva daca ar constitui vechime in munca aceasta perioada muncita ? ...sau unde pot gasi o evidenta , arhiva ,ceva care sa aiba legatura cu faptul ca acei militari au muncit acolo si in ce calitate?
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 16:56, 28 Februarie 2010
da, efectuarea stagiului militar constituie vechime in munca, adica va fi luata in calcul la stabilirea pensiei
mergeti la arhivele militare ( in Pitesti ) sau la UM din Galati.satisfacerea serviciului militar , la orice arma , constituie vechime in munca. daca a facut la departamentul de munca poate beneficia de anumite beneficii la calculul pensiei. in cel mai bun caz cautati arhivele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul militar in cadrul unei unitati militare de munca jordas jordas As vrea sa stiu ca daca ,am efectuat armata in cadrul unei unitati militare de munca,UM 1755 Galati,unde am avut SALARIU sau o forma se retribuire, depus pe ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Buna ziua, As vrea sa stiu daca, perioada efectuării stagiului militar obligatoriu constituie vechime in muncă în toată perioada cât acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie viorelv viorelv Scoala militară se recunoaște la timpul efectiv lucrat sau nu pentru pensie la politisti? (vezi toată discuția)