avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Un angajat poate deschide un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Un angajat poate deschide un PFA

Buna seara,
Daca sunt angajat al unei societati comerciale pot deschide un PFA?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 10:37, 16 Martie 2010
da, poate deschide, nu exista reglementare contrara in acest sens
Dar daca prestez servicii ca PFA pentru societatea cu care am incheiat un contract individual de munca este legal?
Va multumesc frumos!
Deci dupa ce se termina cu ORC, Adm Fisc locala cu tot cu declaratia 220, cu numarotare si stampilare registre-jurnal de incasari si plati , respectiv registrul de inventar( cu care nu prea stiu ce sa fac), va rog sa imi spuneti mai trebuie sa merg undeva? Nu stiu, am inteles ceva referitor la Casa de Sanatate, este necesara o alta declaratie?:slap:
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
valentin.ropota, utilizator
Pt casa de sanatate pur si simplu mergeti la ei cu documentele listate aici
[ link extern ]
( aveti grija sa cititi si lista documentelor suplimentare de jos). Acolo veti plati contributia cass la zi si daca nu aveti inca contract de asigurat cu ei puteti sa-l faceti.
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
grandanat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati inregistrare fiscala i.i. tectonica tectonica dupa procedura de infiintare intreprindere individuala la Reg.Comertului care sunt urmatorii pasi pentru ,,inregistrarea I.I.la organul fiscal ... (vezi toată discuția)
Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)