avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuziva

Buna sunt Ana Maria director adjunct la un magazin dintr-un lant de magazine de haine cu capital si patroni straini iar ieri unul dintre directori de pe romania invocand o gresala a unui coleg de-al meu din subordine de pe tura mea mi-a pus in vedere sa imi dau demisia si sa mai raman 30 de zile in firma sau ma va concedia am contractul incheiat pe perioada nedeterminata lucrez de 11 luni si sunt insarcinata in prima luna iar asta cred ca ie motivul pentru care vrea sa scape de mine .
Ce trebuie sa fac ca eu stiu ca nu are dereptu sa ma dea afara va mutumesc
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 10:24, 1 Martie 2010
anunta cat mai curand angajatorul de faptul ca esti insarcinata.
Ai grija sa iti iei masuri de precautie - dovada - ca l-ai instiintat de situatia de fapt.
Sarcina usoara!
Carmen Curelea a scris:

anunta cat mai curand angajatorul de faptul ca esti insarcinata.
Ai grija sa iti iei masuri de precautie - dovada - ca l-ai instiintat de situatia de fapt.
Sarcina usoara!

Anuntul sa fie in scris, inregistrat la registratura unitatii, cu atasarea unui act de la doctor de familie / medic specialist/ primar care sa ateste starea de graviditate- eventula un concediu medical cu 01 -cod indemnizatie, cod diagnostic 751 Ingrijiri acordate mamei ptr alte af leg de sarcina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea contractului de munca anemarybella anemarybella Buna ma numesc Ana Maria si pana azi am fost director adjunct la un magazin de haine iar azi dupa ce zilele trecute un coleg a gresit ceva mi sa pus in vedere ... (vezi toată discuția)
Ghid cu pasii de urmat in cazul sarcinii, concediu de maternitate - macko macko Buna ziua, abia am aflat ca sunt insarcinata, doresc prin prezenta sa aflu sfatul indicatiile, celor care sunt in masura si bine voiesc sa ma ghideze care ... (vezi toată discuția)
Concediere, la concediu de maternitate???? Kgestenye Kgestenye Buna dimineata! Am o intrebare legatura, cu concediu de maternitate: eu momentan sunt la concediu la cresterea copilului de la 2 pana la 3 ani (pana la 8 iulie ... (vezi toată discuția)