avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numar contracte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numar contracte

Un salariat la o asociatie de propietari are incheiat un contract individual de munca cu norma intreaga ira pentru alte doua asociatii are incheiate contracte cu fractiune de norma de 4 ore pe zi.
Avand in vedere ca timpul de munca se suprapune la cele trei asociatii am vrea sa stim ce parerea aveti cu privire la respectarea legislatia muncii in vigoarea.
Daca incalca legea ce solutie sugerati?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 16:14, 1 Martie 2010
intocmiti o fisa a postului care sa nu-i dea posibilitatea "timpilor morti" in timpul programului de lucru.
Codul muncii nu face referire in mod expres cate contracte de munca cu timp partial poti avea.
Discutati cu salariatul respexctiv si conveniti la un program in care sa fie prezent. Sau sa-si modifice intervalele de program de lucru de la celelalte asociatii astfel incat la dvs, unde presupun ca are progarmul cel mai lung si norma de baza, sa fie prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca cu timp partial danielanic danielanic Sunt in situatia in care angajatorul, pentru flexibilitatea timpului de lucru, imi propune modificarea cim incheiat pe perioada determinata printr-un act ... (vezi toată discuția)
Repartizare program de lucru - cim timp partial zxz19 zxz19 Buna ziua este corect ca in CIM cu timp partial la repartizarea programului sa trecem 2 ore zi sau trebuie trecut intervalul in care se realizeaza aceste 2 ... (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, in cazul unui cim cu timp partial , care este numarul minim de ore care poate fi specificat ? 1 h / 2 h / 4 h ... (vezi toată discuția)