avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare

ce pot face pt a obtine biletul de liberare din penitenciar si dovada achitarii despag civile si a cheltuielilor de judecata
nu mai am nici o chitanta
Cel mai recent răspuns: Alina Defta , Avocat 00:59, 15 Decembrie 2006
Mergeti la executari penale si vedeti ce obtineti de acolo.
In legatura cu despagubirile civile, puteti sa luati legatura cu cei la care ati platit sa va dea o declaratie la notar.
Cu despagubirile o puteti rezolva la executari penale insa cu privire la biletul de la penitenciar: o sa trebuiasca sa faceti o cerere acolo pentru o copie sau la locul unde erati detinut inainte de liberare-poate fi un arest.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă nu mai am biletul de liberare din penitenciar și vreau ... Ionuțtms Ionuțtms Dacă nu mai am biletul de liberare din penitenciar și vreau sa fac cerere de reabilitare,ce trebuie sa fac? Pot și fără bilet? (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar elizachichi elizachichi Sotul meu a fost condamnat la 1 an si 2 luni inchisoare pentru furt calificat,art.208 al.4,209 lit. a,c,e,g C.P. cu 71,64 C.P. prin S.P. nr..../27.09.1990 a ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea yo_victor yo_victor cine poate sa imi zica exact cum trebuie formulata o cerere pt. reabilitarea de drept ; vreau sa o fac direct acolo la caziere (vezi toată discuția)