avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă nu mai am biletul de liberare din penitenciar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă nu mai am biletul de liberare din penitenciar și vreau ...

Dacă nu mai am biletul de liberare din penitenciar și vreau sa fac cerere de reabilitare,ce trebuie sa fac? Pot și fără bilet?
Cel mai recent răspuns: Ionuțtms , utilizator 00:23, 5 Martie 2022
Buna seara,

Da, se poate. Trebuie sa atașați:
- copia hotărârii de condamnare (din prima instanță și/daca e cazul, apel)
-dovada achitării cheltuielilor de judecată (chitanțe sau,daca nu le aveți, certificat fiscal și/sau situație analitica a plăților->le obțineți de la anaf din raza domiciliului dvs)
- daca este cazul- dovada achitării despăgubirilor către partea civilă/ renunțarea expresă a părții civile la despăgubiri /dovezi din care reiese imposibilitatea obiectivă de a achita despăgubirile (lipsa venituri)
-certificat de cazier judiciar
-o adeverință din care sa reiasă că sunteți angajat (opțională)
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
Andreea Dana Fodor , Avocat
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar KLINTON KLINTON In perioada 1992-1993 am executat o pedeapsa de 2ani si 6 luni,din 1993 si pina acum nu am mai avut nici un fel de probleme cu legea, in aceste conditii in ... (vezi toată discuția)
Cum fac reabilitarea ? mufyss_78 mufyss_78 Am fost condamnat la 3 ani inchisoare pemtru art.208~209,in anul 1998 am executa pedeapsa elberinduma conditionat.Mam reintegrat in societate creindumi o ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca monalisaalina monalisaalina Va rog tare mult sa imi spuneti ce trebuie sa contina dosarul petru reabilitarea judecatoreasca si care este instanta competenta?cea acre a emis hotararea de ... (vezi toată discuția)