Sotul poate cumpara o locuinta numai pe numele lui in conditiile in care o plateste cu banii jos fara ca numele sotiei sa fie trecut pe actul de proprietate?
Mentionez ca sotia are un contract de intermediere incheiat cu o agentie imobiliara pentru ca a vizualizat acea locuinta,( prin care se stipuleaza:
"- sa pastreze confidentialitatea asupra tuturor informatiilor si datelor ca i-au fost incredintate de catre firma imobiliara"...." - prezentul contract se incheie pe termen nedeterminat")
Proprietarul apartamentului nu are un contract de exclusivitate pentru vanzarea apartamentului prin agentia imobiliara respectiva.
da , este adevarat proprietarul locuintei cu pricina nu are nici un contract cu nici o firma de imobiliare prin care sa dea exclusivitate la vanzarea locuintei insa am eu un contract cu o firma prin care am vizualizat acel apartament...De asemenea eu pot face dovada ca am sunat proprietarul locuintei ( factura telefonica detaliata unde apar numerele de telefon pe care le-am apelat )inainte cu vreo doua saptamani de momentul in care am semnat acel contract de vizionare,si am si anunturile din ziare prin care chiar proprietarul si-a pus in vanzare locuinta, si de asemenea chiar proprietarul poate confirma ca am vorbit cu el inainte de a contacta firma imobiliara...
Asadar in conditiile de mai sus pe mine ma intereseaza daca sotul meu poate sa achizitioneze acest apartament ( caci el personal nu a semnat nimic cu acea firma imobiliara ) sau daca nu as putea sa-l achizitionez pe numele soacrei mele sau al fiicei mele care este minora??