avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vinovata de moartea sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vinovata de moartea sotului

:(( domnilor poate sa ma condamne cineva de asa ceva.eu eram despartita de sot de cateva luni dar nu legal ,din lipsa de bani nu am divortat.el a murit la ei acasa si acum mama lui a impanzit tot orasul ca eu lam omorat.eu stiu adevarul de ce a murit pt ca a trait la noi si stiam durerile lui pana sa ma despart bineinteles si parinti lui.ce pot sa fac pt aceasta calomnie,atatea minciuni care lea impanzit ca ami este rusine sa mai ies in oras.si inca ceva ....mia luat dreptul ami vedea sotul si ami lua ramas bun ,care inca eram casatoriti legal :sorry:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:46, 2 Martie 2010
impotriva persoanelor care va acuza ca l-ati omorat, dvs puteti sa faceti o plangere penala pt calomnie si sa le cereti daune morale.

av.m.vasilescu
multumesc frumos doamna avocat ,asa si o sa fac la cat ma umilit in fata a zeci de persoane.
Cantariti bine situatia si eventualele probe ,efortul necesar sustinerii pentru a demara o actiune in instanta care ,de regula sub incidenta infractiunii mentionate,nu va garanteaza obtinerea pretentiilor la care va referiti
draga mea eu nu vreau nici un ban ,vreu sa iasa adevarul la suprafata ca sa scap de povara asta si de umilita care mia provocato mie si familiei mele atat.
Mergeti si faceti plangere la politie.
Trebuie sa nu va fie rusine sa iesiti in lume.

Alte discuții în legătură

Calomnie Simonica5 Simonica5 Buna ziua! Pot sa dau pe cineva in judecata pentru calomnie? (vezi toată discuția)
Calominie vic-tori vic-tori am nevoie de o informatie,sant impreuna cu un barbat de 8 ani si tot de atunci soacra mea impreuna cu fosta nevasta ma vorbesc numai de rau si ma fac in toate ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de talharie mihaelaaanei mihaelaaanei Sotul meu a fost acuzat de talharie fara probe, luat din timpul serviciului si plimbat prin tot orasul cu masina politiei, iar pe mine m-a calomniat pe ... (vezi toată discuția)