avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vinovata de moartea sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vinovata de moartea sotului

:(( domnilor poate sa ma condamne cineva de asa ceva.eu eram despartita de sot de cateva luni dar nu legal ,din lipsa de bani nu am divortat.el a murit la ei acasa si acum mama lui a impanzit tot orasul ca eu lam omorat.eu stiu adevarul de ce a murit pt ca a trait la noi si stiam durerile lui pana sa ma despart bineinteles si parinti lui.ce pot sa fac pt aceasta calomnie,atatea minciuni care lea impanzit ca ami este rusine sa mai ies in oras.si inca ceva ....mia luat dreptul ami vedea sotul si ami lua ramas bun ,care inca eram casatoriti legal :sorry:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:46, 2 Martie 2010
@Nikita 27, imi pare rau ca trebuie sa suportati , pe langa pierderea sotului, si "gura lumii", care greu se poate anihila cu procedura legala indicata de stimatii colegi... Spuneti ca "vreu sa iasa adevarul la suprafata ca sa scap de povara asta si de umilita care mia provocato mie si familiei mele atat".
S-a efectuat cumva vreo investigatie medico-legala/autopsie datorita unor conditii de moarte suspecta, ori sunteti cumva beneficiara unei polite de asigurare in urma decesului sotului Dvs ? Sau acuzatiile care vi se aduc sunt "gratuite" si nefondate?
nu sa efectuat nici o investigare medico-legala din pacate,au constatat la fata locului medici decesul atat ,conditii de moarte nu exista cu siguranta ca au venit si criminalisti la fata locului.nu stiu daca avea polite de asigurare din cate stiu eu,dar nici nu ma intereseaza am mai spus .Aceste acuzati mi se aduc gratuite si nefondate cum ati spun si pt asta vreau sa plateasca pt suferinta provocata atat mie si familiei mele,daca se poate daca nu las in voia domnului ca are grija el de toata lumea pentru ca eu nu ma simt vinovata cu nimic ,din om cinstit am ajuns criminala si hoata fara sa fac nimic din toate astea
Ma gandesc la zicala asta "gura lumii n-o astupa decat pamantul".
Nu ar trebui sa va fie frica de niste vorbe aruncate in vant de niste oameni amarati care si-au pierdut copilul.
Daca faceti plangere la politie pentru calomnie n-o sa ramaneti decat cu niste declaratii in dosar si cu o gramada de nervi in plus. N-ajunge nici un dosar de calomnie in instanta.
Mai bine aveti intelepciunea sa nu-i bagati in seama.
nikita 27 a scris:

nu sa efectuat nici o investigare medico-legala din pacate,au constatat la fata locului medici decesul atat ,conditii de moarte nu exista cu siguranta ca au venit si criminalisti la fata locului.nu stiu daca avea polite de asigurare din cate stiu eu,dar nici nu ma intereseaza am mai spus .Aceste acuzati mi se aduc gratuite si nefondate cum ati spun

Daca au venit si criminalisti, presupun ca sotul Dvs.nu avea antecedente medicale inregistrate si ca a murit subit/ in conditii inexplicabile, motiv pentru care, la solicitarea familiei s-a demarat o investigatie criminalistica, probe toxicologice etc, de care Dvs. probabil ca nu stiti, nefiind la fata locului.

Un asemenea incident in general are efect de soc asupra familiei, iar multi nu pot gestiona disparitia inexplicabila a celui drag. Considerati ca acesata este modalitatea lor de a trece peste acest regretabil eveniment, un mecanism de aparare ...

Consider ca daca nu aveti posibilitatea sa plecati din comunitate, ar fi indicat sa apareti in fata lor cu demnitate, pastrand o memorie frumoasa a omului care a fost sotul Dvs, pentru motivele pentru care v-ati jurat odata credinta si sprijin la bine si la rau. Incercati sa estompati motivele care v-au despartit, care nu intotdeauna tzin strict de cuplu...
In raport de situatia concreta,apreciez ca nu se impune sa va angajati responsabilitatea intr-o eventuala plangere in instanta,care garantat ar cauza stres,timp irosit.
Constientizati ca,persoanele care au inteles sa afirme aspectele nereale la adresa dvs ,nu au caracter,scrupule,sentimente.
In memoria aceluia care v-a fost sot,apreciez ca trebuie sa va intariti,sa depasiti momentul, fara a da ocazia acutizarii disputelor,care in fapt nici instanta de judecata nu le poate solutiona.
Dvs sunteti singura care cunoasteti realitatea in care s-a derulat casnicia,
realitate cu bune si cu rele ,care nu o poate modifica nimeni.
Pastrati o amintire frumoasa si nu dati curs imboldului de moment intr-o eventuala lupta fara sorti de izbanda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie Simonica5 Simonica5 Buna ziua! Pot sa dau pe cineva in judecata pentru calomnie? (vezi toată discuția)
Calominie vic-tori vic-tori am nevoie de o informatie,sant impreuna cu un barbat de 8 ani si tot de atunci soacra mea impreuna cu fosta nevasta ma vorbesc numai de rau si ma fac in toate ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept cer ajutor StoicaMihaiRazvan StoicaMihaiRazvan Sunt acuzat pe nedrept de furtul unor roti de masina ( jante + cauciucuri ) de catre un vecin . Acesta a depus o plangere la polite in urma careia s a intocmit ... (vezi toată discuția)