nikita 27 a scris:
nu sa efectuat nici o investigare medico-legala din pacate,au constatat la fata locului medici decesul atat ,conditii de moarte nu exista cu siguranta ca au venit si criminalisti la fata locului.nu stiu daca avea polite de asigurare din cate stiu eu,dar nici nu ma intereseaza am mai spus .Aceste acuzati mi se aduc gratuite si nefondate cum ati spun
Daca au venit si criminalisti, presupun ca sotul Dvs.nu avea antecedente medicale inregistrate si ca a murit subit/ in conditii inexplicabile, motiv pentru care, la solicitarea familiei s-a demarat o investigatie criminalistica, probe toxicologice etc, de care Dvs. probabil ca nu stiti, nefiind la fata locului.
Un asemenea incident in general are efect de soc asupra familiei, iar multi nu pot gestiona disparitia inexplicabila a celui drag. Considerati ca acesata este modalitatea lor de a trece peste acest regretabil eveniment, un mecanism de aparare ...
Consider ca daca nu aveti posibilitatea sa plecati din comunitate, ar fi indicat sa apareti in fata lor cu demnitate, pastrand o memorie frumoasa a omului care a fost sotul Dvs, pentru motivele pentru care v-ati jurat odata credinta si sprijin la bine si la rau. Incercati sa estompati motivele care v-au despartit, care nu intotdeauna tzin strict de cuplu...