avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcerea la locul de munca dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcerea la locul de munca dupa materinitate......!!!

Buna,

Am si eu o mica intrebare: dupa maternitate esti obligat sa te intorci la locul de munca de la care ai plecat? Deoarece am auzit ca trebuie sa lucrezi 6 luni, astfel nu sunt mentionati in cartea de munca cei doi ani de maternitate, este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Miluca Boldan , utilizator 09:24, 4 Martie 2010
Va depuneti cererea de revenire si cu aceeasi data va faceti incetare cu acordul partilor.
Dar mai apar acest 2 ani in cartea de munca sau nu?
Acesti 2 ani apar in cartea der munca dar contractul de munca este suspendat . Concediul pt.cresterea copilului de la 1 ian.2007 constituie vechime in munca dar nu si in specialitate .
Mai am o mica intrebare: daca dupa nastere firma nu vrea sa iti acorde decat un salariu pentru nastere si nu si cei 100% brut timp de 6 saptamani cum prevede CCM pe nivel national, motivand firma ca acest aspect nu este mentionat in CCM pe nivel de unitate, ce se poate face?
actiune in instanta...

Alte discuții în legătură

Cic2 daca cic1 expira cu o luna inainte de nasterea celui de-al doilea copil nerantula nerantula Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: - am un copil de 1 an si 4 luni, CIC_1 expira la data de 16.09.2010 - sunt insarcinata cu al doilea copil, care ... (vezi toată discuția)
Salariu pt nastere bianca26 bianca26 buna ziua. sunt angajata in 2 locuri de munca si am nascut de curand. doresc sa fac o cerere la ambele locuri de munca pt acordarea acelui salariu ajutor, ... (vezi toată discuția)
Calcul completare 15% / salariul bonus cf art. 51 si art. 66 din ccmunn 2007-2010 brotacel1 brotacel1 Buna ziua, Lucrez la o firma de 10 ani si momentan ma aflu in concediu prenatal de la 1 mai 2009. O data cu depunerea concediului prenatal am depus si ... (vezi toată discuția)