avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract colaborare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract colaborare

Prezentul contract constituie TITLU EXECUTORIU, de la data exigibilitatii obligatiilor, fara a mai fi necesara nici un fel de procedura prealabila ( somatie de plata, notificare, etc.) atat pentru sumele reprezentand contravaloarea serviciilor prestate cat si pentru penalitati de intarziere, diferenta de curs valutar, diferentele de prêt si despagubirile ce se vor percepe pana la data executarii obligatiilor asumate si se completeaza cu prevederile Codului civil, Codului Comercial si alte normative care reglementeaza raporturile juridice de natura comerciala si care vor deveni incidente in raporturile de fata.
Imi puteti spune ce inseamna cele scrise mai sus, mai exact, din punct de vedere juridic?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:54, 2 Martie 2010
e un pact comisoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pactul comisoriu roxana_cehan roxana_cehan Potrivit noului Cod Civil, pactele comisorii mai pot fi de patru feluri? (vezi toată discuția)
Executare silita persoana juridica - contract leasing auto. nimar nimar Buna seara, Supun atentiei dvs. urmatorul caz : SC A SRL, cu sediul in orasul X, achizitioneaza in sistem leasing un autoturism. Dupa un an din derularea ... (vezi toată discuția)
Titlu executor magyari magyari De ceva timp am o dilema :) As vrea sa vad ce parere aveti si voi.... E vorba de un contract comercial. In mod normal, daca unul dintra parti nu isi ... (vezi toată discuția)