avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale revisal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

revisal

Cine mi-ar putea spune in atributiile cui intra revisalul, cine trebuie sa-l faca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 2 Martie 2010
:ODoar sefii dvs v-ar putea spune (in cazul in care lucrati intr-o firma)...pt ca nu scrie nicaieri cine anume "face" revisalul, este denumita in general o persoana din cadrul dep resurse umane, dar nu este neaparat o regula.
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
andram, utilizator
si in cazul in care exista un contract de prestari servicii cu o societate care este insarcinata sa tina contabilitatea societatii noastre?
Numai daca este prevazut in contrcatul de prestari servicii ca firma de contabilitatea sa se ocupe si de resurse umane, atunci aceasta firma are in atributii si intocmirea Revisal-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura externalizãrii serviciilor de resurse umane Olivia E Olivia E Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care externalizezi partea de resurse umane dintr-o firma. 1.Se face un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Revisal rstella rstella Asadar trebuie sa ai in firma un inspector de resurse umane pt transmiterea revisalului? (vezi toată discuția)
Obligativitate curs inspector resurse umane miruna82 miruna82 Buna seara. As avea urmatoare intrebare: este obligatoriu ca persoana care se ocupa de organizarea si tinerea contabilitatii unei societati comerciale sa ... (vezi toată discuția)