avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

As putea sa inregistrez un contract individual de munca la ITM fara sa atasez si fisa postului aferente acelui contract?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:01, 3 Martie 2010
buna ziua , am si eu o nelamurie in ce priveste fisa postului , in vechile fise de post la sectiunea atributii, ultima atributie suna de regula cam asa" executa si alte sarcini trasate de seful direct sau de catre conducerea companiei" , ori acu sint pus in fata unei fise de post de catre cei de la departamentul juridic in care este scoasa aceasta atributie , iar ca raspuns la intrebarea mea am primit urmatorul raspuns" formula este invechita si nu se mai foloseste " ori as vrea si eu o lamurire in aceasta privinta . va multumesc
Este OK ca a fost scoasa acea "atributie cu caracter general". Ptr ca dadea ocazia la unele abuzuri ale angajatorului. Si ptr ca atributiile unui salariat trebuie sa fie clare, fara echivoc, fara loc de interpretari, si sa se refere la postul pe care il ocupa salariatul. Orice atributie primita trebuie sa fie in concordanta cu fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)
Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)