avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Solicit colaborare cu jurnalist - avocat
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Solicit colaborare cu jurnalist - avocat

Solicit colaborare pe termen lung cu un jurnalist avocat sau cu un avocat din domeniul jurnalistic specializat in diverse cazuistici!
Cel mai recent răspuns: RamonaIoana , utilizator 21:46, 11 Decembrie 2006
????????????????????????????????????????#-o
eu le cam intorc din pana binisor......:D
??????????:-/:O.....Trebuie sa-ti alegi....ori jurnalist,ori avocat. Jurnalistul nu poate fi avocat si nici avocatul jurnalist(in cel de al II lea caz ar putea fi numai in situatia in care se suspenda!)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de mare risc. 77 mirel 77 mirel Buna ziua.am o problema foarte grava.baiatul meu a fost prins in flagrant in timp ce vindea 100 de cristale si 50 de pastile extazy .scuze daca am scris ... (vezi toată discuția)
Alegere intre doua posturi ca functionar public! hellboy87 hellboy87 Buna ziua!Momentan sunt incadrat ca Politist Local(cu o vechime de cca.4 ani),iar ca varsta pana in 30 ani.In momentul de fata am posibilitatea de a alege ... (vezi toată discuția)
Avocat /consilier juridic pe termen lung moldenerg moldenerg Buna ziua! Sunt administratorul o firma de comert ce insi desfasoara activitatea im Bacau si Iasi. Desi Intampinam diverse juridice la care putem ... (vezi toată discuția)