avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REGIM JURIDIC- DRUMURI DE EXPLOATATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REGIM JURIDIC- DRUMURI DE EXPLOATATIE

Care este regimul juridic al drumurilor agricole de exploatatie?
Din cate mi s-a explicat, aceste drumuri fac parte din categoria drumurilor de utlitate privata, ce semnifica acest lucru?, ca fac parte din domeniul privat al comunei?
In acest caz, poate o Comuna, sa il introduca in Inventarul Domeniului Public sub aceasta denumire de drum de exploatatie????( mentionez ca in PUG-ul comunei acesta figureaza ca drum de explaotatie -D.e., iar in inventar apare trecut ca drum vicinal -D.V.).

Alte discuții în legătură

Drum de exploatare agricola teren intravilan???? florinmihai68_42 florinmihai68_42 am un teren care pe o latura are un drum marcat in acte ca DE.Ce fel de drum este acesta ?Poate fi trecut terenul in intravilan si obtine autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie IonIonut22 IonIonut22 Buna ziua, Am fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 in etilotest pe un drum de tara. S-a inaintat o adresa pentru a afla starea drumului, daca este public ... (vezi toată discuția)
Terþ invocã drept de proprietate asupra cãii de acces rodiatea rodiatea Teren cumpărat în 2009; acces de pe un drum care apare astfel, ca drum, în harta comunei şi în documentele mele cadastrale (în actele mele are şi o ... (vezi toată discuția)