avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil cumparat - sediu firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil cumparat - sediu firma

Speta e urmatoarea: X cumpara de la Y un imobil cu acte in regula si dupa un timp incepe sa primeasca corespondenta cu destinatar o firma. A mers la registru si a afla ca la el acasa isi are sediul social acea firma.
Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 19:22, 7 Decembrie 2006
La ce data expira sediul?
se adreseaza Oficiului pt. Registrul Comertului din localitatea respectiva .. pt. a denunta sediul fictiv al firmei ... si demostreaza cu acte ca este proprietar si posesor al imobilului.
sediu e pe durata nelimitata!!!!
:(asa apare la registru
si ma gandesc ca daca e un contract de inchiriere cu fostul proprietar ce fac?
pai daca contractul de inchiriere nu este inscris in CF atunci contractul de inchiriere nu te poate afecta, adica nu iti este opozabil.

eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme ca aflat daca era inscris in CF. iti spunea si notarul.
Procedeaza cum ti-am scris mai sus ..
multumesc frumos de raspuns.
stii cumva care e procedura la registru?

Alte discuții în legătură

Contractul de inchiriere poate inlocui declaratia de acord? alina240 alina240 Bunaziua, In calitate de proprietar al unui imobil mi-am dat acordul pentru ca o firma sa isi stabileasca sediul social la adresa mea. Acum as dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Doresc sa schimb sediul social al unor firme, dintr-un judet in altul. S-a incheiat un contract de inchiriere pentru noul sediu, apoi 2 contracte ... (vezi toată discuția)