avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire rca

persoanele aflate intr-o masina care are doar rca pot fi despagubite in vreun fel ?
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 19:36, 3 Martie 2010
In caz de vatamare corporala sau deces ,despagubirile se acorda atat pentru persoanele aflate in afara autovehiculului care a produs accidentul cat si pentru persoanele aflate in acel autovehicul,cu exceptia conducatorului autovehicului respectiv.
Nu, nu pot fi despagubite decat daca daca masina in care se aflau a fost victima unui accident, in care vinovat este o terta persoana juridica sau fizica. Nici pe CASCO nu pot fi despagubite persoanele din masina daca asigurarea nu era completata si la sectiunea vatamari corporale si decese si sa fie trecute sumele pt.care s-a facut asigurare a la aceasta sectiune.
Pot fi despagubite.Este vorba despre asigurarea de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
Chiar daca a fost o discutie asemanatoare pe forum,preferati sa credeti acelasi lucru.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
ContSters76710, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime ionutcmi ionutcmi Anul trecut in august am avut un accident in care sora si varul meu au fost raniti si au necesitat cateva zile de spitalizare fiecare.Tinand cont ca ei erau la ... (vezi toată discuția)
Accident de masina wabar wabar Buna seara Va rog sa-mi spuneti: daca in urma accidentului s-a constat (nu am avut posibilitatea sa contest PV), ca eu sunt vinovatul, in baza asigurari ... (vezi toată discuția)
Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)