avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cine plateste pentru raul facut?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cine plateste pentru raul facut?

am nascut pe data de 19 ianuarie un baietel de 3 kg,sanatos.cand m-am intors acasa de la maternitate am observat ca are o umflatura in zona inghinala la piciorulstang mai apoi a facut o otita supurata si o pareza la manuta stanga,deci totul pe stanga...cand am anuntat medicul de familie a spus ca nu are nimic la picior in schimb mi-a dat trimitere la pediatrie,acolo mi-au spus ca baiatul meu are flecmon si mi-a dat intertnare pe loc.La analize a reiesit ceva mult mai grav si m-a trimis de urgenta la spitalul judetean la chirurgie infantila.i-au facut operatie la picior la sold avind osteoartrita,septicemie ca urmare a infectarii cu stafilococul auriu in maternitate.Ulterior am aflat ca la aceiasi maternitate au mai fost 5 cazuri anul trecut.Va intreb pe dv,cine se face vinovata de aceasta suferinta?copilul meu fiin la un pas de moarte la numai 3 sapt de viata?
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 21:39, 3 Martie 2010
De vina este indiferenta asa zisilor oameni care alcatuesc sistemul medical
Incredere sa puteti depasi momentul si sa asigurati micutului cele mai optime conditii ,pentru ca sa nu resimta consecintele infectiei
Poate ca vina ne apartine noua ca societate, pentru ca in secolul 21 acceptam ca ne putem imbolnavi in spitale, ca putem muri in ele, in loc sa ne tratam , ca platim sume importante catre acest sistem bolnav de sanatate si nu adopta nimeni legi clare desanctionare a celor vinovati. Poate ar fi bine sa incercati sa depuneti totusi o plingere atit la spitalul respectiv cit si la directia de saanatate publica si chiar la colegiul medicilor. In rest multa sanatate celui mic si putere dumneavoastra pentru a depasi acest moment .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Accident rutier aec.1968 aec.1968 In data de 03.07.2009 am fost implicata intr-un accident rutier. Am plecat de la semafor, a treia masina, si de pe contrasens, cineva a vrut sa vireze stanga, ... (vezi toată discuția)