avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Parola E-mail
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Parola E-mail

Buna ziua,
Cineva mi-a schimbat parola de la contul de e-mail webmail Yahoo.
Cel mai probabil folosindu-se de Password Recovery. Este adevarat ca probabil a introdus corect raspunsul de la intrebarea pentru recuperarea parolei Yahoo.
Se poate gasi cine a facut asta ? Iar daca da, poate fi acuzat in vreun fel ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 16:34, 11 Martie 2010
Buna!
Acel "cineva" cunoastea foarte bine contul tau de yahoo si ceva date personale ale tale. Daca se mai si pricepea putin la calculatoare cred ca schimbarea parolei la adresa ta de e-mail a fost "floare la ureche".
Mai exista si varianta conform careia ti-a trimis ca atasament la un e-mail sau o melodie primita pe messenger un programel gen key logger, care ti-a citit parolele la conturile pe care le-ai accesat de pe pc-ul respectiv.
Le poti trimite un e-mail acelora de la yahoo in care sa soliciti ip-ul utilizatorului care a facut ultimele setari pe contul tau, dar ... e cu dus si intors, sunt slabe sanse sa raspunda cererii tale.
De acuzat ar putea fi acuzat de violarea secretului corespondentei, dar daca nu cunosti exact cine este faptuitorul, pe cine vrei sa pui sub acuzare?:((
Multa bafta si pe viitor ... mai multa atentie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)
G mail imi prezinta un raport privind ip -ul celor care deschid adresa ovidiu7676 ovidiu7676 am vreo 4 IP-diferite ce se intampla, stiam ca e sigur in comparatie cu YHAOO. (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)