avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Renuntare la judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Renuntare la judecata

Asa mai merge!!!.....in cazul asta n-ar trebui sa platesc nimic....iar angajatorul nu are de ce sa aiba obiectiuni....merciiiii mult mult de tot
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
petremm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 4 Martie 2010
Ceea ce implica doar o procedura completa, legal indeplinita si nu obligativitatea prezentei partilor in instanta la termenul de judecata respectiv.
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
dandanaua, utilizator
Potrivit art.85 C.proc.civ., judecătorul nu poate hotărî asupra unei cereri decât după citarea sau înfăţişarea părţilor, afară numai dacă legea nu dispune altfel. Preşedintele instanţei va amâna judecarea pricinii ori de câte ori constată că partea care lipseşte nu a fost citată cu respectarea cerinţelor prevăzute de lege sub pedeapsa nulităţii (art.107 C.proc.civ.) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa retrag actiunea inaintata firmei unde am lucrat lili5 lili5 cum se numeste acest lucru si cum se realizeaza? Nu mai doresc sa continui deoarece se taraganeaza prea mult si e prea multa pierdere de timp (vezi toată discuția)
Renuntare apel...cum? cand? anniela anniela Buna ziua,in ce conditii pot renunta la apelul declarat in termen impotriva unei sentinte civile ? Mai concret,am facut cere indreptare eroare materiala,s-a ... (vezi toată discuția)
Cerere de renuntare la judecata ! tudor9 tudor9 Am o nelamurire referitoare la transmiterea intentiei mele de a renunta la judecata. Astfel. aceasta cerere se poate transmite si prin posta sau trebuie facuta ... (vezi toată discuția)