avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxiurile din bucuresti practica acelasi tarif
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxiurile din bucuresti practica acelasi tarif

Buna seara! Taxiurile din bucuresti practica acelasi tarif, Este legal??? Nu este interzis prin legea concurentei?? Daca mi poate rasp cineva va rog
Cel mai recent răspuns: ContSters98040 , utilizator 21:14, 4 Martie 2010
Operatorii de taxi din Bucuresti nu practica acelasi tarif. Legea concurentei interzice un minim de pret impus . Si tigarile au aceasi pret la toate magazinele, restaurante etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)
Preturi diferentiate Exista vreun text legal care sa interzica unei soc comerciale, pentru prestatiile pe care le efectueaza, practicarea unor preturi diferite? Adica se poate ca, ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a vinde poate sa fie limitat de producator???exista astfel de lege? Musoiu agota Etelka Musoiu agota Etelka Am website pt vanzare cosmetice si Intreprindere individuala.Recent am fost intr-un magazin care este un punct de desfacere a unui producator.Am spus la ... (vezi toată discuția)