avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plata in rate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plata in rate

Buna seara,

Am un srl care presteaza servicii de amenajari exterioare. Uneori pretul pe care trebuie sa-l achite clientul are o valoare mare.

Cum pot oferi posibilitatea de a plati in 3 rate? Ce tip de contract trebuie sa incheiem? Acesta mai trebuie sa fie inregistrat la notar pentru a fi sigur si valabil?

In cazul in care respectivul nu va plati vreo rata lunara ce as putea face pentru a recupera banii si ce sanse de recuperare ar fi?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihai_pirjol , utilizator 10:29, 5 Martie 2010
faceti un parterneriat cu o banca..ea sa va plateasca lucrarile contractate de clientii dvs, urmand ca acestia sa se descurce cu ratele la banca
puteti incheia contract de prestari servicii cu plata in 3 rate.
avocatPetre a scris:

faceti un parterneriat cu o banca..ea sa va plateasca lucrarile contractate de clientii dvs, urmand ca acestia sa se descurce cu ratele la banca

pentru noi ca firma ca ar fi o varianta buna, dar nu stiu cat de bine ar suna pentru clienti "un credit la banca", ma gandeam ca varianta prin firma ar prinde mai bine, o sa incerc totusi sa vad si ce conditii au bancile, multumesc
carmenmur a scris:

puteti incheia contract de prestari servicii cu plata in 3 rate.

acesta ar mai trebui inregistrat undeva pentru a fi valabil?
in cazul unei restante de plata cum as putea recupera banii? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vs intelegere cu firma de recuperare daciand daciand In 2006 mi-am facut un card de credit la o banca, pe care l-am golit relativ repede (cumparaturi electrocasnice) iar dupa aproximativ 2 ani am reusit sa-l ... (vezi toată discuția)
Cum poate un srl oferi clientilor sai posibilitatea de a plati in rate? distribution distribution Buna ziua tuturor! Cum poate un SRL oferi clientilor sai posibilitatea de a plati in rate? Se incheie contract de prestari servicii cu plata in rate? ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat de banca unei societati recuperare debite oana_81 oana_81 Am vazut cateva subiecte despre firmele recuperatoare. si eu sunt in aceeasi situatie. am un credit ipotecar la o banca, acestia m-au vandut catre support ... (vezi toată discuția)