avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice anunt de participare vs. cerere de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

anunt de participare vs. cerere de oferta

care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:03, 9 Aprilie 2010
Cererea de oferte se initiaza prin transmiterea unei invitatii/anunt de participare catre cel putin 3 operatori economici. Vezi HG nr.925/2006.
anunt de participare se face pe seap la contractele care au procedura de licitatie deschisa, restransa ,dialog competitiv Autoritate contractanta ? da ? ( licitatie deschisa OUG 34/2006 ART 54. La cerere de oferta se face invitatie de participare.
Gresit invitatia de participare se publica tot in SEAP, numai ca difera pragurile, vezi pragurile in care se aplica licitatia si cererea de oferte. art 124 oug 34/2006 Ce este sub acest prag se aplica cererea de oferte ce este peste se aplica licitatia.
Si binenteles, termenele de depunere a ofertelor difera; la participare fiind mai mare, pe cand la cerere de oferta poate fi si de 5 zile.
da exact dar ma gandeam ca daca nu stie care e diferenta intre o invitatie de participare si un anunt de participare nu are rost sa incep cu praguri valorice si termene de depunere si intradevar am vrut sa spun se publica ,nu se face dar asta nu e o greseala ca eu pot sa fac invitatia si sa o public NU?

Alte discuții în legătură

Achizitii publice - proiect cu fonduri europene euangajat euangajat Am o intrebare legata de achizitiile publice. Sa spunem ca o institutie publica face achizitii de peste 15.000 Euro, intr-un proiect cu fonduri europene. ... (vezi toată discuția)
Contractele de prestarii servicii in institutile publice? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Contractele de prestarii servicii se fac pe baza de oferta si licitatie conform carei legi si articol. (vezi toată discuția)