avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice anulare procedura "cerere de oferta"
Discuție deschisă în Achiziţii publice

anulare procedura "cerere de oferta"

Am publicat un anunt de "cerere oferta" , la licitatie s-a prezentat decat un candidat asa ca procedura a fost anulata, In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2006 ,capitolul II, sectiunea 7, art.130 « autoritatea contractantă are obligaţia de a anula procedura de cerere de oferte dacă, în urma transmiterii invitaţiei de participare, nu au fost depuse cel puţin două oferte corespunzătoare »
Cum procedez acum in cate zile pot organiza alta licitatie si cum procedez cu anuntul pe care l-am dat in seap si a fost anulat.

Cel mai recent răspuns: caty33 , utilizator 11:56, 11 Martie 2010
Conform art.130 pe care il invocati acela se aplica doar in cazul cereri de oferte trimise catre oferteanti -in scris prin fax ,nu publicat pe seap.Cititi cu atentie,nu se anuleaza.daca nu credeti cititi si art.205 alin.3 lit.b din OUG 34/2006 modificata si completata.Si daca tot nu credeti sunati la ANRMAP
procedura nu putea fi anulata doar pt. ca s-a prezentat un singur ofertant. acel articol face referirela perioada iulie 2006 ianuarie 2007, perioada in care nu exista obligativitatea initierii procedurilor prin SEAP. Anularea procedurilor se face doar in cazurile expres prevazute de art 209 din OUG 34/2006.
In cazul in care va incadrati in prevederile acestui articol, anularea efectiva se face ori prin raportul procedurii ori printr-o hotarare de anulare care sa contina motivul concret al anularii si temeiul legal in baza caruia se anuleaza procedura. apoi, in termen de maxim 48 de zile de la data luarii acestei hotarari trebuie publicata in SEAP o erata de anulare a invitatiei de participare.
acum ce mai pot sa fac, presedintele comisiei a luat hotararea asta, a fost comunicata ofertantului si am publicat un nou anunt, au trecut cele 5 zile de contestatie.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie in cazul in care nu am publicat pe seap ? Dani803 Dani803 Buna ziua, Ce mai pot face in cazul in care nu am publicat pe SEAP un anunt iar licitatia(cerere de oferta) s-a incheiat. Multumesc (vezi toată discuția)
Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Anunt de participare vs. cerere de oferta melcsy melcsy care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta? (vezi toată discuția)