avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce sa fac?

Imediat am 1 luna de cand am cerut plata salariilor dupa o sentinta data de Tribunal si inca nu am primit decat o lamurire ca o sa le primesc!Din cate stiu nu prea au bunavointa sa plateasca inca.........ce fac?
Azi am primit si citatie pentru recurs si am ramas uimita de minciunile invocate!Am dovada ca mint !Ce sa fac?
Minciuna nu e asa grava dar cand o folosesti in instanta tot minciuna e......
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 27 Mai 2022
... parerea mea e ca in actiunea dvs. trebuia sa fii introdus si ordonatorul de credite.
Actiunea mi-a fost admisa si nu am de ce sa-mi fac griji intr-adevar era bine daca formulam actiunea impotriva amandurora numai ca aveam sansele sa pierd pentru ca cim-ul l-a desfacut angajatorul .De fapt pe mine ma intereseaza sa demonstrez abuzul lor si vreau sa cer si daune morale!Asta din cate stiu numai in procesele unde ma pot constitui parte civila!NU?
Poate mă puteți ajuta și pe mine - cu cine ați lucrat pe dreptul muncii pt că am o speță similară...
Puteți trimite un mesaj privat doamnei sa va comunice numele avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita al3xn01 al3xn01 buna seara , as dori si eu niste informatii pentru urmatoarea speta. Deci tatal meu a fost garant personal intr-un credit la o anumita banca, un credit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executorul judecătoresc. ce mai pot face dacă nu ține seama de hotărârea judecătorească? prepeleac prepeleac Buna ! in urma unei contestatii la executare instanta a stabilit ca se anuleaza din executarea silita efectuata suma de x lei.Executorul refuza sa anuleze ... (vezi toată discuția)
Sub sanctiunea nulitatii absolute ! florinsadova florinsadova Daca instanta a constatat nulitatea deciziei de desfacere a contractului de munca citez:Drept consecinta ,cum intimata nu a inscris pe decizia de sanctionare ... (vezi toată discuția)