avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Servicii de administrare de calitate slaba
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Servicii de administrare de calitate slaba

Asociatia noastra a incheiat un contract pentru servicii de administrare si curatenie cu o firma. Angajatii acelei firme nu respecta contractul si fac ce considera ei ca trebuie sa faca. Unii vecini au spus ca ei nu mai platesc intretinerea (plata catre firma respectiva, altfel, la noi, totul e contorizat pe apartament). Ei s-au plins presedintelui, chiar si eu am facut o hirtie de nemultumiri catre asociatie, au semnat mai multi vecini insa nu au fost luate in consideratie de catre presedintele asociatiei.
Chiar e negat ca am avea nemultumiri, el spune ca EL e multumit si ca nu vede ce vedem noi.
Intrebarea e: ce solutie avem sa schimbam lucrurile, neplata e o solutie?
Comitetul e cu dl. presedinte, vecinii semnatari sunt plecati mai tot timpul din oras, altii nu vin de lehamite la sedinte... Ce se poate face legal pentru ca firma de administratie sa se puna pe treaba serios?
Propuneti, la urmatoarea adunare generala, alegerea altui comitet si presedinte. Alegeti si o comisie de cenzori.
Multumesc frumos domnule Adrian. Din pacate, la noi nu se baga nimeni sa fie in comitet, presedinte, etc. si pe aceasta se bazeaza si comportamentul celor actuali.
Situatia e fara intoarcere, din pacate.
@ynocentta
intimplator am apucat sa vad mesajul dvs din acest topic si nu continea decit un emoticon, fara pic de text. intr-o asemenea situatie, mesajul dvs mi se pare inutil, la fel cum sint si ironiile dvs ieftine referitoare la mesajul anterior al lui adriantot, mesaj dealtfel cu continut si avind legatura su subiectul discutat. dealtfel, aceasta este si perioada cind ar trebui sa se faca adunarile generale obligatorii, conform legii 230/2007, prilej tocmai bun pentru ca asociatia danei marin sa urmeze sfatul moderatorului.
imi pare rau pt dvs, dar ati inceput sa o luati pe aratura de cind v-am deconspirat aspiratia dvs pentru postul de moderator, de aici decurgind si invidia fata de noii moderatori numiti ... elga si adriantot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc preluat de firma de administrare ptar ptar Asociatia de proprietari a unui bloc (cu probleme de plata la intretinere si nu numai) a decis sa angajeze o firma de administrare in locul administratorului ... (vezi toată discuția)
Demisia unui membru din comitet cfelicia cfelicia Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat corect: Vicepresedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia Comitetul executiv a desemnat in locul acestuia un ... (vezi toată discuția)
Asociatie - presedinte - firma administrare Dana Marin Dana Marin Am urmatoarea problema: firma de administrare nu respecta contractul semnat cu asociatia noastra. Spre exemplu, la curatenie, au anexa cu ce operatiuni au de ... (vezi toată discuția)