avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare publicatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare publicatie

Buna ziua!
Intentionez sa infiintez o revista si doresc sa stiu care este modalitatea prin care sa o pot publica prin intermediul unei firme care apartine altcuiva(unor prieteni). Mentionez sa intentionez sa inregistrez marca la osim pe numele meu, la fel si ISSN. Exista posibilitatea ca peste timp, in cazul unui litigiu cu firma cu care voi colabora , sa pierd revista(marca)?... sau daca imi voi deschide o firma pe viitor sa o pot transfera pe firma mea?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 08:50, 6 Martie 2010
Cand se depune cererea la OSIM ptr inreg marcii se scrie societatea sau persoana apartinatoare acestei marci, precum puteti sa va alegeti si ce domenii sa cuprinda aceasta protectie : de ex marca dvs poate fi inregistrata doar ptr publicatii scrise nu si daca cineva va folosi marca dvs sa confectioneze lenjerie intima....! Asa ca nu aveti nici o problema din acest punct cu firma respectiva. Dar sa pierdeti revista? Nu stiu.... dvs stiti mai bine cu cine veti colabora... Daca dvs o sa scrieti articolele si ei doar o publica nu prea vad cum v-ar putea lua cineva ideile dvs....Dar ar putea sa inceteze colaborarea cu dvs si sa-si ia alti colaboratori, daca vad ca afacerea merge, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru lansarea unei reviste e obligatorie inregistrarea marcii? tangerine tangerine Pentru lansarea unei reviste, este necesara inregistrarea marcii la OSIM ? Indicata stiu ca este, dar este obligatorie ? Denumirea aleasa este marca ... (vezi toată discuția)
Infiintare revista ares_edy ares_edy In primul rand Buna Ziua! Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)
Dacă fac o cerere la osim si mai exista deja un nume de marca ... MirabelaBella MirabelaBella Dacă fac o cerere la Osim si mai exista deja un nume de marca identic voi fi dat in judecata doar pentru ca am facut o cerere? (vezi toată discuția)