eria a scris:
eu am studiat anexele pt personalul didactic auxiliar iar secretar II este prevazut si cu studii medii si superioare ideea este ca eu nu stiu exact pe ce m-au incadrat ei atunci(2004)deoarece nu au specificat in carnetul de munca iar in ceea ce priveste studiile necesare ocuparii postului acestea sunt studii in administratie publica sau juridice.
este destul de complicat acum deoarece este si veche speta iar acum nu stiu cei de la anfp cum vor pune problema, deoarece ei sunt cei care o sa imi calculeze vechimea in specialitate!
dar din ce am mai auzit daca o pers cu studii superioare a fost incadrata pe un post cu studii medii i se va calcula doar 1/2 din vechime ca si vechime in specialitate,dar nu stiu exact in ce sectoare se aplica sigur la curtea de conturi dar.....
pentru namiru
daca citim si citatul de mai sus cu si mai mare atentie se retine aspectul comentat de mine in postarile anterioare.
nu vreau sa va atrag atentia asupra textului.... "dar din ce am auzit daca o persoana cu studii superioare a fost incadrata pe un post cu studii medii i se va calcula doar 1/2 din vechime ca si vechime in specialitate, dar nu stiu exact in ce sectoare se aplica......"
sa nu imi spuneti si acum ca nu stiu sa citesc sau nu inteleg limba romana......
in orice caz, aveti dreptul la replica