avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... criteriul de incadrare dupa absolvirea facultatii, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

criteriul de incadrare dupa absolvirea facultatii, avand o vechime de 15 ani in acelasi domeniu

Am lucrat la o unitate de stat la serviciul contabilitate cu studii medii iar apoi am absolvit o facultate ASE . La data de 01 decembrie 2008 am fost incadrata ca economist debutant. Este corect, daca eu am lucrat ca contabil 15 ani sa fiu incadrata ca debutant dupa absolvirea facultatii?
Cel mai recent răspuns: cornelusa , utilizator 22:58, 20 Mai 2010
E corect, ati fost angajat ca si contabil (studii medii) iar acum sunteti economist (studii superioare) debutant. Cei 15 ani va ajuta doar la sporul de vechime, ca si salarizare ati luat-o de la capat ca si economist.
serbanclaudia a scris:

Am lucrat la o unitate de stat la serviciul contabilitate cu studii medii iar apoi am absolvit o facultate ASE . La data de 01 decembrie 2008 am fost incadrata ca economist debutant. Este corect, daca eu am lucrat ca contabil 15 ani sa fiu incadrata ca debutant dupa absolvirea facultatii?


Da, este corecta incadrarea dvs ca economist debutant ....
La vechimea pe care o aveti in domeniul financiar, puteati fi incadrata ca economist I sau IA.
Trebuie sa vorbiti cu cei de la serviciul Resurse Umane.
Daca ne oferiti mai multe detalii cu privire la locul dumneavoastra de munca(invatamant, sanatate, etc), poate va ajutam noi cu ceva legislatie in legatura cu incadrarile pe post pentru persoanele cu studii superioare.
din cate cunosc eu, sotia este angajata la stat ca si economist, se tine cont de vechimea in munca dupa absolvirea unei scoli; adica vechimea in studiile respective.
Lucrez intr-o unitate de invatamant pe un post didactic auxiliar incadrata cu studii medii si o vechime de pe este 20 ani.Deoarece postul meu prevede si studii superioare anul acesta termin o facultate in domeniu.Intrebarea mea este in ce mod trebuie sa fiu incadrata si retribuita conform noii legi de salarizare?Este posibil sa mi se micsoreze salariul trecand de treapta IA la cea de debutant cu studii superioare asa cum mi se spune la secretariatul scolii?Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Salarizare cu 1 ian 2011 Maria C Maria C Sunt incadrata secretar sef unitate scolara, studii medii, treapta IA, vechime in specialitate 25 ani. Am absolvit studii superioare si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)